Politica noastră de retur:

Suntem dedicați satisfacției clienților și dorim să vă asigurăm că achizițiile dvs. de pe site-ul nostru sunt pe deplin satisfăcătoare. Cu toate acestea, dorim să vă informăm cu privire la politica noastră de returnare, cu accent special pe produsele personalizate.

Retururile sunt acceptate în termen de 14 zile de la primirea comenzii dumneavoastră pentru produsele care nu sunt personalizate. În cazul produselor personalizate, nu putem accepta retururi, deoarece acestea sunt create special conform cerințelor dvs. și nu pot fi revândute altor clienți.

Vă recomandăm să vă verificați cu atenție detaliile personalizării înainte de finalizarea comenzii pentru a vă asigura că sunt corecte. Dacă întâmpinați orice problemă cu produsul primit, vă rugăm să ne contactați și vom face tot posibilul să rezolvăm situația într-un mod satisfăcător.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru că ați ales să faceți cumpărături cu noi. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Începe conversația
Ai nevoie de ajutor ?
Scan the code
Salutare, hai pe Whatsapp sa discutăm mai multe. Avem și alte servicii și produse înafara de cele de pe site Politica de retur
Enable Notifications OK No thanks