De ce?
Pentru ca ne dorim cu adevarat sa punem culoare in vietile tuturor.
Cum ?
Cu ajutorul echipamentelor profesionale de print digital si al echipei noastre minunate.
Ce facem?
Tiparim: fotografii, carti de vizita, brosuri, pliante, flyere, tablouri, bannere, afise, personalizam tot felul de materiale promotionale si multe altele.

ViziuneSuntem aici pentru a va ajuta, sa puneți pe hârtie sau alt material toate imaginile digitale la care țineți cu adevărat. Cu toții știm destul de bine ca pe un HDD, un card, un telefon sau orice dispozitiv de stocare, imaginile noastre la care ținem foarte mult se pot pierde foarte ușor. Cu ajutorul echipamentelor de tipar digital transferam imaginile de pe dispozitive pe hârtie, plastic sau pânză. Ca sa le putem salva in siguranță ani de zile si sa le putem arăta până și strănepoților noștri.

Cu ajutorul feedback-ului dumneavoastra reusim si imbunatatim periodic calitatea produselor noastre.

Calitatea ca principiu de bază ne ghidează în toate activitățile și structurile companiei noastre. De la calitatea produselor pe care le fabricăm, la calitatea serviciilor noastre şi până la modul în care colaborăm între colegi.

Livrarea la timp a produsului comandat este un factor esential al afacerii noastre. Facem si vom face intotdeauna tot ce este posibil ca sa scoate cel mai bun timp de executie.

Magazinul nostru

Pentru ca trecem prin vremuri destul de grele iar sanatatea tuturor, clientilor sau angajatilor, este foarte importanta pentru noi. Luam zilnic toate masurile necesare de preventie a raspandirii sau contaminarii cu virusi.

Da
Ai nevoie de ajutor ?
Scan the code
Buna,
Te putem ajuta ?